Re-opening soon..
Sherlock Holmes Pub Logo
Sherlock Holmes i Aarhus

Live sport på Sherlock Holmes Sports Bar

Ingen kampe på programmet endnu.

Sherlock Holmes Pub er ikke bare et sted for gode øl og hyggelige stunder med venner og familie – det er også det perfekte sted at følge med i live sport af enhver art. Vores sportsbar er indrettet med store fladskærme, så du kan nyde den ultimative sportsoplevelse i selskab med andre entusiaster.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores gæster at kunne følge med i de vigtigste sportsbegivenheder. Derfor sørger vi for at vise et bredt udvalg af sportsgrene og turneringer, så du altid kan finde frem til din favorit. Engelske Premier League, Dansk Superliga, Spanske La Liga, Danske og internationale Landskampe, Ingen problem – hos Sherlock Holmes Pub kan du følge med i det hele.

Den franske rundtur Tour de France, Spanske Vuelta a Espana, Verdens Formel 1, Den amerikanske fodbold liga NFL, Cricket og Rugby er også blandt vores favoritter i Sherlock Holmes Pub. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores gæster en alsidig og spændende sportsoplevelse, der kan tilfredsstille enhver smag. Uanset om du er til højspændt action, intense tætte kampe eller strategisk taktik, så har vi det hele.

Der er ingen grund til at sidde hjemme i sofaen og følge med i live sport, når du kan være en del af atmosfæren i vores pub. Vores sportsbar er altid fyldt med glade og engagerede mennesker, der brænder for sport ligesom dig. Der er intet bedre end at dele glæden ved en sejr eller sorg over et nederlag med ligesindede fans. Hos Sherlock Holmes Pub er du garanteret en uforglemmelig og autentisk sportsoplevelse.

Vores udvalg af øl i pubben er også perfekt til at nyde sammen med live sport. Uanset om du er til en kold fadøl eller en mere eksotisk øl, har vi noget for enhver smag. Vores dygtige bartendere kan også anbefale dig en øl, der passer perfekt til den specifikke sportsbegivenhed, du følger med i. Så hvorfor ikke prøve en helt ny smag og kombinere den med en spændende kamp?

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne følge med i live sport i høj kvalitet. Derfor har vi investeret i de nyeste og bedste fladskærms-tv, der sikrer dig den bedste oplevelse muligt. Uanset hvor du sidder i pubben, er du garanteret en god udsigt til skærmen og en fantastisk sportsoplevelse.

Vores pub er også det perfekte sted at følge med i sportsbegivenheder, når du er på ferie eller rejse. Vores sportsbar er et populært sted blandt turister, der ønsker at opleve en autentisk og hyggelig britisk pub-kultur samtidig med at de følger med i deres yndlingssportsgrene.

Så hvis du er på udkig efter en sportsbar, der tilbyder et bredt udvalg af live sport, autentisk britisk pub-atmosfære og et stort udvalg af øl, så er Sherlock Holmes Pub det perfekte sted for dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen og sørge for en uforglemmelig sportsoplevelse sammen med dig.

Velkommen til dagens livevisning af sport! Her kan du følge med i de spændende kampe, der står på menuen i dag. Vi har sammensat et kampprogram fuld af action, drama og intense kampe, som vil få pulsen til at stige.


Vores gæster siger..
Michal Šorm
i løbet af den seneste uge
Ingen beskrivlse fra denne gæst...

Raimundas Petravičius
i løbet af den seneste uge
Et bredt udvalg af øl, det er rart at sidde i hyggelige omgivelser 🙂

Mathias Enggård
for én uge siden
Ingen beskrivlse fra denne gæst...

Halløj! Vi bruger cookies.