Re-opening soon..
Sherlock Holmes Pub Logo
Sherlock Holmes i Aarhus

Live Musik på Sherlock Holmes Pub

Ingen musik på programmet endnu.

På Sherlock Holmes Pub kan du opleve ægte live musikstemning i særklasse. Vores pub er kendt for at tiltrække de bedste lokale og internationalt anerkendte bands, der giver publikum en fantastisk oplevelse hver eneste aften.

Som en af de ældste og mest respekterede pubber i byen, er det ikke overraskende, at Sherlock Holmes Pub er et af de foretrukne steder for at opleve live musik. På vores velkendte scene har utallige bands og musikere optrådt gennem årene, og vores publikum vender altid tilbage for at nyde den unikke og autentiske atmosfære, som kun live musik kan skabe.

Vores brede musikprogram gør det muligt for alle at finde noget, de kan lide. Fra traditionel irsk musik til rock og jazz - vi har det hele. Og vores talentfulde musikere elsker at interagere med publikum, hvilket gør koncerterne på Sherlock Holmes Pub til en unik og personlig oplevelse for alle.

Men det er ikke kun musikken, der gør Sherlock Holmes Pub til et must-visit-sted for musikelskere. Vores pub er også kendt for sit imødekommende personale og lækre udbud af god mad og drikke. Så kan du snuppe en fadøl eller en skøn cocktail, mens du nyder den fantastiske musik og stemning på pubben.

Hvis du vil sikre dig en plads til en af vores live koncerter, anbefaler vi at du reserverer bord i forvejen. Men selv hvis du ikke har forudbestilt, er du altid velkommen til at komme og nyde den bedste live musik i byen på Sherlock Holmes Pub.

Kom forbi og oplev selv den autentiske stemning og den fantastiske musik, som vores pub er kendt for. Vi lover, du ikke vil blive skuffet. Sherlock Holmes Pub - hvor live musikken lever og ånder!


Vores gæster siger..
Charlotte Gabriel
for 2 uger siden
Elsker stedet og elsker mangfoldigheden, ikke kun for unge mennesker

Nikolai Semenenko
for 3 uger siden
Ingen beskrivlse fra denne gæst...

Steven Peersman
for 3 uger siden
Smuk pub i britisk stil med rygerum og karaoke onsdage.

Halløj! Vi bruger cookies.